beornus

Negativiteten flödar.

Kategori: Allmänt

Jag är så himla dålig på att göra inlägg med kvalitet. Jag kanske inte är gjord för det här med bloggning?
För det första så tycker jag att det är jobbigt att logga in på blogg.se trots att jag har sparat namn och lösen och måste göra cirka två ynk-klick. När jag väl bemödat mig med att göra dessa klick med gammelmusen så kanske jag hittar på något hyfsat roligt och intressant att skriva om. TJIHO!
Nu återkommer dock det gamla vanliga kruxet att jag inte kan bifoga några bilder från sagda händelse! Allt på grund av att jag är så väldans alternativ och "lever i nuet" och därmed aldrig tänker att "Det här vill jag minnas, minsann."...

EN sån grej är från idag. Jag och en kollega har nämligen representerat vår butik på Svensk Handels årsmöte på Saluhallen tidigare ikväll, vilket vi tyckte var ytterst trevligt! Vi åt god mat, ventilerade om kundtyper med andra och MÖÖÖS. Tog inga kort så kan ej bevisa att jag var där?! Ni får tro på mitt ord!

Jag fixade dock en bild som jag kan bjuda på inatt och den är på något som är så typiskt mig. En av kåporna på mina hörlurar har tackat för kaffet och lossnat, men det stoppar inte mig! Den hänger där och dinglar medan jag ostört(?) låter den pigga och krya får göra dubbla jobbet tills det är dags för teknikhimlen.


Morbid likhantering.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: