beornus

SKRIKET.

Kategori: Allmänt

HEJ HEJ STRESSAD KILLE SOM HAR STÄNGT AV SINNENA HÄR. IMORGON ÄR DET I ALLA FALL VALBORG OCH EFTERSOM MAN ÄR EN UPPSALIENSARE AV RANG SÅ ÄR DET HÄNG I STADEN HELA DAGEN. JAG SKA BLANDA MOJITOS!

NU SKA JAG SOVA OCH TÄNKA PÅ ALLT SOM MÅSTE GÖRAS.

Lathunden.

Kategori: Allmänt

Jag är så himlans duktig här inne när jag är ledig. Just idag har det varit mer än vanligt vilket jag tror beror på att jag haft så mycket att göra att jag har struntat i ALLT! Vad är det för fel på en?

Istället har jag spelat typ tusen omgångar Rumble (rekommenderas STARKT!), gått lös på min broders kalufs med trimmern, myst ner mig i soffan i onepiecen och suttit framför Pottermore i ett antal timmar. (Det är en sida där man får veta mer om Harry Potter och hela tjottaballongen. VÄLDIGT barnsligt utformad, simpel och seg att ta sig igenom, men är man en gammal HP-räv som jag så gör den nya faktan man får värt besväret!)

För att skärpa mig på min andra lediga dag imorgon så får jag göra en att göra-lista.

Släng dig i väggen Kissie!

Samarbetsvillig.

Kategori: Allmänt

Okej, hur svårt var det inte att skriva ett CV efter ett uppehåll på cirka två och ett halvt år? Jag är helt blank. Vem är jag? Vad gillar jag? Är jag snäll? Dum? Oseriös? Duktig? Dålig på att formulera mig? Den sista stämmer i alla fall till hundra procent.

Det är nästan så att jag får snålkika på alla CVn som kommer in på jobbet bara för att veta hur jag ska lägga upp all info.. Wish me luck.

Ett tips till alla nätugglor (hehe) är hur som helst att ni MÅSTE bifoga en bild på er! Jag dissade det totalt när jag var "livsnjutare" och tänkte att det spelar väl ingen roll, men NU när man får in ett x antal CVn i veckan så är det verkligen att en ska bort om bild fattas. Det har absolut inget med utseende att göra, utan det är så att om man har lämnat sitt CV för hand så behövs det en bild för att komma ihåg personen. Samma sak gäller om man mailar eller postar. När man får se en bild på personen man läser om så skapar man lättare en personlighet i huvudet och det blir även svårare att bara slänga bort papprena. Lyckan till er.


Liten kille med tofs 2008.

Sjynda sjynda.

Kategori: Allmänt

Stresselistress.

Det är så mycket jag måste hinna med nu på bara någon vecka. Bestämma avresedatum och boka, lämna in en bunt kläder på kemtvätt (vuxenpoäng!), SISTA APRIL, köpa en iphone, ha en hejdå-sammankomst, packelipacka, skriva CV och andra jobbsaker och klippa mig (trevligaste på listan).


Snart så!

Lammeland.

Kategori: Allmänt

Mannen med stort M har nu befunnit sig på Sveriges fastland i ungefär ett dygn. "Gotland, en lång resa kort bort" är väl ungefär hur jag sammanfattar långhelgen.
Skämt åsido. Jag är väldigt nöjd över att ha fått se hur Ida har det i sin studentlya innan hon flyttar hem med en examen i bagaget. Själv har man ju jobbat de här åren och kommit en bra bit..........

Vi har bara HÄÄÄNGT och gått massor! Nu kan jag nog hela mysiga innerstaden och lite till. Vi hade fint väder den sista dagen! Fredag och lördag kunde ju ta sig, men vi löste det genom att laga mat och titta på film. SKÖNT!










Tills vi ses igen Visby.

Hooookah.

Kategori: Allmänt

Hej, kul att jag sitter här med tanke på att jag ska åka till effin Gotland om cirka SEX timmar. Lite FML just nu, men det kommer gå över när jag får hänga med Ida på hemmaplan. Jag får se till att slänga med de sista sakerna nu innan jag "tittar in i ögonlocken" som moder så ömt sa när jag var liten.

Älskar alla små fraser som man hörde som liten nu när jag är över tjugo. Den som satt sig mest efter ovanstående är farmors klassiker "Äh, kyss mig på tårna!" Den är så klockren med rätt eftertryck, haha.
Alla är dock rumsrena (jag har vuxit upp till att bli ovanligt pryd?). Vissa familjer kör ju verkligen all in med "Dra ballen i gruset!" osv.

ANNARS idag (älskar att jag skriver annars med caps lock som för att avbryta mig själv) så har jag varit fin i kanten och gått på en invigning. Det var min boss på jobbet som har öppnat en out to the let här i staden där de lyckats få hem mycket fina saker! Jag kom hem med ett par marinblå riktiga converse för typ inga pengar alls. Dock var de för stora så det blir tillbaks igen och terrorisera, moaha. Roligaste namnet efter Matah Hunden? Moa Ha.

Okej nu blir varje inlägg sjukt långa? En sista sak bara!
Jag införskaffade mig en riktigt AWESOMELOUS vattenpipa idag som är helt galet fin. 350 riksdaler! Nu är jag dock i valet och kvalet om det viktigaste vid en sådan här händelse. NAMNET!
Ge förslag i kommentarsfältet om ni känner att "WOW, det här lät så rätt!"

Insup dens asiatiska atmosfär och hitta era inre namngivningskunskaper.... ooooohhhhmmmm.

Mitt förslag är BAMBI! Det är nästan menat! Jag menar, det är bambuväxter tryckt på den, jag är i min bambi-fas på inlines och det ligger sinnessjukt bra i munnen!

Ha det! Jag är på Guotland om cirka tolv timmar, wiho!

Negativiteten flödar.

Kategori: Allmänt

Jag är så himla dålig på att göra inlägg med kvalitet. Jag kanske inte är gjord för det här med bloggning?
För det första så tycker jag att det är jobbigt att logga in på blogg.se trots att jag har sparat namn och lösen och måste göra cirka två ynk-klick. När jag väl bemödat mig med att göra dessa klick med gammelmusen så kanske jag hittar på något hyfsat roligt och intressant att skriva om. TJIHO!
Nu återkommer dock det gamla vanliga kruxet att jag inte kan bifoga några bilder från sagda händelse! Allt på grund av att jag är så väldans alternativ och "lever i nuet" och därmed aldrig tänker att "Det här vill jag minnas, minsann."...

EN sån grej är från idag. Jag och en kollega har nämligen representerat vår butik på Svensk Handels årsmöte på Saluhallen tidigare ikväll, vilket vi tyckte var ytterst trevligt! Vi åt god mat, ventilerade om kundtyper med andra och MÖÖÖS. Tog inga kort så kan ej bevisa att jag var där?! Ni får tro på mitt ord!

Jag fixade dock en bild som jag kan bjuda på inatt och den är på något som är så typiskt mig. En av kåporna på mina hörlurar har tackat för kaffet och lossnat, men det stoppar inte mig! Den hänger där och dinglar medan jag ostört(?) låter den pigga och krya får göra dubbla jobbet tills det är dags för teknikhimlen.


Morbid likhantering.

Smått och gott.

Kategori: Allmänt

HUR I H-E ÄR DETTA MÖJLIGT?!




Min hjärna är liksom för liten och dum för att greppa? Vi är typ lika stora som den här punkten ( . ) i universum.
Fatta om jorden var typ tio gånger större än vad den är nu. Hur kul, spännande och skiftande skulle det inte vara att åka jorden runt?

Okej, jag lägger av innan det börjas tänka för mycket.

So happy I could die.

Kategori: Allmänt

Jag har en sån lyckokänsla i kroppen. Anledningen: Jag har filmer, smörpopcorn, sugarfree power king, chips, blue cheese-dip och min säng! Snart ska jag gå loss i frosseriet, men jag ska njuta av den här känslan ett tag till, haha.


En cirka sex år gammal bild! Shit vad man börjar bli gammal.. Nu är dock min fråga, var är den där popcornskålen?! Hur fin?

Rullisarna.

Kategori: Allmänt

Jag kan bara säga HAHAHAHAHAHAHAHAHA och lite AJ!

Jag har varit ute på min första runda med mina inlines och det är ju helt sjukt svårt att få in rätt teknik?! Nedförsbackar är helt galna och det är apasvårt att bromsa med lilla klossen där bak. Sen åker jag helt snett med fötterna också likt en annan kalv. Låt mig illustrera:  /  \ . När jag tycker att jag lutar mina fötter helt galet såhär:    \  / så är de egentligen helt raka.. Jag får jobba på det (och på mina förklaringar?)

Jag ramlade inte en enda gång, vilket jag antagligen inte hade farten till heller, men jag körde rakt mot en soptunna i slutet på en backe för att stanna. Rackarns vilken kraft det var när jag körde in i den, haha. Handleden sa att det gjorde ont, men nu är den OK.



Nu vill jag ut och dricka, haha. H.O.P.P.L.Ö.S.

Långhelg till ända.

Kategori: Allmänt

Hej hej, schabraket här.

Denna helg har jag sovit så mycket att det är galet. I alla fall de senaste två dagarna. Att vakna 17.10 när man gick och la sig runt 01.00 känns lite overkill, kroppen.


Såhär har denna dag varit, sen jag vaknade..

Torsdagen var jag dock såå nöjd med! Jag fick träffa Malin som bott i Japan i vad känns som en livstid, och sen gick jag loss med mat och dryck på Plock med järngänget!


Turister i sin egen stad.


Förfest på Ågatan!

Som ni ser har jag hittat appen pixlr-o-matic och jag är SÅ nöjd! Jag behöver inte skämmas för att man tar bilder med iphonen längre, jiho! Sen gör jag bilderna gigantiska, men det gillar jag! Klagomål förvisas till kommentarsfältet................

Miércoles.

Kategori: Allmänt

PRISA UNIVERSUM! Jag är nu ledig i tre dagar då jag bytte ett pass med Andrea på jobbet i lördags. HUR SKÖNT?!

Nu är jag dock stressad? Det är en hel del som jag vill hinna med här hemma i Sveriget innan jag drar västerut. Jag måste få lite varm vår och sool! Jag sätter min tilltro till Gotland och sista april, mmm.

Nu är det onsdag kväll och jag vill göra följande. Utan inbördes ordning.

1. Göra en episk lill-lördag med Alex (tyvärr omöjligt då vi har en liten jord mellan oss).
2. Bada (och somna efter 10 minuter..) (kan funka).
3. Röka vattenpipa och hänga med hela gamla gänget (extremt höga odds på denna).
4. Åka inlines och försätta lära mig (det är fortfarande grus ute..........så nej).
5. Dricka vin med Emelie (samma som första, bara att byta ut jord mot land).
6. Titta på Game of Thrones (nya avsnittet kom den åttonde april?! MYCKET sannolikt scenario).

Åh, nu är listan slut för jag har hittat min mening med denna kväll.


Balla balla.

Hungriga blades.

Kategori: Allmänt

JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT INLINES!
Åh jag är så lycklig! Jag har kört runt hela kvällen här hemma efter att jag kommit hem från jobbet. Jag gav mig ut på vändplanen här utanför huset en snabbis, men det var stört omöjligt. Nu får de tamigtusan se till att sopa av vägarna så jag kan åka loss!

Bild där jag är i farten kommer så småningom!

Hur som helst, filmen som jag och Ida såg på bio igår var The Hunger Games, och jag som är en sucker för sådana filmer måste såklart köpa böckerna i den triologin nu. Det är dock skönt, för det är några år sen jag läste någonting senast.


Jag får fortfarande panik när så här unga människor gör något med sina liv, haha. Man är inte pinfärsk längre.

Bildkälla

Kandikandu.

Kategori: Allmänt

Ipipipip, nu sitter man här vid sin ordenador och häckar igen. Påsken har kommit och gått och jag är NÖJD. Jag har ätit lagom mycket godis, påskmat och druckit lagom mycket alkohol i gott sällskap!

Apropå godis... Jag skulle köpa lösgodis för första gången på flera år och tänkte att jag börjar att plocka lite, det är ju ändå påsk. Det började lite lugnt och tänkte att det här går ju bra... när jag hade kommit TVÅ rader in på hyllan. Jag spårade såklart och jag behöver nog inte säga att kalaset slutade på 1,3 kilo. Jag hade inte ens en ursäkt att det var billigt i och med att det var 6,90.-/hg.
Jag har nu kvar massor och äter som i trans, typ. Nej jag får hålla mig till någon enstaka chokladkaka då och då.


Har vi samma godissmak, måntro?

Nu ska jag äta de sista äggen och dricka den sista julmusten i huset innan jag och Ida drar på bio, som tydligen är öppen mot alla odds idag.

Ledigheten.

Kategori: Allmänt

HALLÅ PÅ ALLA ER!

Här sitter jag efter att ha spenderat ett dygn med min goda vän Ida som är i Uppiset över påskhelgen. Oj vad trevligt det är att bara hänga länge och väl. Vi har utan skuld förtärt ej näringsriktiga ting och skådat filmiska underverk såsom Arn och Good luck, Chuck. Så oss. Vi fick sällskap under dagen av Danny som beslutade(beslöt?) sig för att anslusta sig till vår duo. Sen kom även Cinnika som var på besök över helgen från Stavanger där hon numera har bosatt sig. KUL! FUN! MORSOMT!

Jag har handlat kläder idag också! Hjärtat mitt värms när folk orkar gå med mig i butiker utan att ge upp.
Nu när jag sagt A borde jag visa B, men oj vad jag tycker att det är jobbigt att ta bilder? Tydligen är det jättekrångligt att plocka upp kameran, hänga plaggen på en galge, trycka in en liten knapp, koppla in i datorn och sen ladda upp. Nej nu får jag ge mig. Positivitet, självdisciplin och beslutsamhet.

Det bidde väl ingen superkvalutta på bilderna och de ville inte hänga fint på galgen? HURSOM!




Hoppas ni ser hur fint nonchalant jag vikt upp ärmarna lite skyltigt sådär.

Jag och plogbilen.

Kategori: Allmänt

ÅH VAD SKÖNT ATT DET SNART ÄR DAGS!


Taggad turistkille i Vancouver.

Det är först när man ger upp som det blir något nytt. När man släpper taget tar man steget. Jag vet hur ont det gör när hoppet dör, men askan är den bästa jorden.

Helgens bravader.

Kategori: Allmänt

Det har varit en vild helg, minst sagt.. Jag försöker glömma den så fort som möjligt, men det är lite grejer som jag måste hitta upp först. JOBBIGT! Minnesluckan på fyra timmar kan jag (kanske) leva med om jag lyckas hitta allt.

To be continued.