beornus

Jättehjärnan.

Kategori: Allmänt

Jag har gått med på ett vad. Hur dum får man vara tänker kanske ni nu?
Jo, efter att typ ha badat i vin i tisdags så kom jag och två vänner fram till att, WOW, här ska det hända grejer. Så vi skrev under(?!) på att om cirka en månad ska vi vara lättare, brunare och ha vitare tänder, annars bjussar man på en helkväll på Plock. Så dum får man vara.

Fanfanfan. Hit med bubbelvatten, BUS och tandskenan. Det är bara att köra stenhårt.


Titta vilket fint mål att sikta på...

Mandomsprovet.

Kategori: Allmänt

Har idag masat mig iväg och försökt mig på högskoleprovet!
"Hur svårt kan det vara?! Jag är ju så streetsmart så jag fixar lätt 1,7! Jag kan ju minsann derivator och primtal och ALLT! För att inte tala om min allmänbildning, he he."

Jo tjena. Mina ögon är helt vingliga efter all matte. Det blev xyz upphöjt i 3 delat på sig själva gånger universum för hela slanten.
Jag minns ju ingenting av mina otaliga Ma-kurser! Där fick jag för att inte repetera.
Jag sätter min tilltro till den verbala delen.
(Egentligen hoppas jag nu bara på att få ett resultat överhuvudtaget.)


Stängselkillen som inte hade skillen.

Uppväckandet.

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag på min kära TsuTsu, som då är min laptop. Hon har legat helt batterilös alldeles för länge eftersom vi inte haft trådlöst internet! Vem har inte det 2011?!
Nu har vi i alla fall hängt med i utvecklingen cirkus 10 år för sent och nu ska tangenterna brinna på denna stackars datortös.

Nu sitter jag liksom i sängen! Helt otroligt för lilla mig. Kan jag sitta i KÖKET? VARDAGSRUMMET? Hujeda mig. Alla gränser bara suddas ut. Kan till och med ta med mig datorn när jag reser nu. Pånyttfödd är ordet.

Nu har jag äntligen ett nytt körkortstillstånd! Nu smäller det!

Nom.

Kategori: Allmänt

Bästa förklaringen till vad jordnötter är. Jag avlider av skratt.

Tråk.

Kategori: Allmänt

Jag har varit ledig under helgen och då passat på att gå ut och dricka två av två kvällar... Det är ju lite så man umgås här i Uppis.

Verkligen inget kul har hänt, men nu kickar vi igång en ny vecka imorgon!

Galenkvinnan.

Kategori: Allmänt

Idag på jobbet så såg jag att Gunilla i Svenska Hollywoodfruar prydde ett av våra nya vykort. I alla fall var det väldigt likt. Typ systerlikt.

Kan det ha varit detta hennes tidigare modellkarriär bestod av? Innan hon kom på att Jesus gör så att barn kräks, det vill säga. Eller är det lite av ett extraknäck såhär på ålderns höst? Vi avvaktar och ser vad som uppdagas..

#FreeErika!

KnaprarN.

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara meddela er om att jag har köpt lite piller att knapra på. Jag kommer må så bra, vara så pigg och bli lite brun. Låter helt okej. Har ju tyvärr märkt att jag har lite brist av allt möjligt. Kul liv då liksom.

Stort steg.

Kategori: Allmänt

Efter åtskilliga försök så har jag till slut fixat ett nytt synintyg till körkortstillståndet! Trodde universum var emot mig helt ett tag där.
Nu är det bara 156 steg kvar till det lilla plastkortet är mitt!

Efterlängtat papper

Vajsingen.

Kategori: Clothing

Idag kände jag för att klä upp mig eftersom det var måndag och allt. Så jag slog slag i saken och slängde på mig gammelkavajen, som är ny, och gosade på mig lite vitt och mörkblått. Det fick duga kände jag. Lite får man ändå hålla tillbaka eftersom det ändå bara var vardag.
Köpte också nya skor som skulle vara perfekta för denna bild, men de ligger och skrattar åt min glömska i sin lilla låda, oupplockade. Skrattar bäst som skrattar sist, tänker jag.


Härliga tider. Innan skratten.

Kul med mat.

Kategori: Allmänt

Allas er matbloggare har idag försökt sig på ett nytt kulinariskt recept (läs: höftning). Saffransaioli! Underverket till ALLT inom fisk och skaldjur. Vi ska kika lite hur det gick.


"Hmm saffransprickarna vill ej bli gula! MER! MER! MER! ÖÖS PÅÅ!"
*Läser recept där det står en nypa* ...

Resultat: Smakade lite för mycket majonäs, lite för mycket vitlök och lite för mycket saffran. Hur nu detta gick till. Den slank dock ner med lätthet.


Overall, Amatörkocken is pleased.

P.S. Ignorera ungkarlstallriken i klarglas D.S.

Innan det spårar.

Kategori: Allmänt

Uppdatering:
Vi firar med guacamole och nachos. Vi ses på andra sidan.


Vild fest

Ett nytt tillskott.

Kategori: Allmänt

Jag har idag införskaffat mig en ny resekompis! I ur och skur kommer vi att få stå ut med varandra nu. Det är en Titan Ultimate och den är riktigt snygg med typ stålnät utanpå. Sen är det massor av smarta fickor inuti och sen FYRA hjul. Om jag har längtat efter det!


Nyfunnenköpt vän

Längtar för övrigt till iPhone 5 kommer så jag kan skrota den gamla 3GS-bettan.